Och på tal om kaos...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 23:08:41

... på fredag kommer Andreas kompisar för att gå på travet... Och på lördag ska vi fira mig. Det betyder att jag nu har två (2) dagar på mig att fixa vårt lilla kaos...
Och så fick jag mess av tjejerna... det blir lunch på IKEA imorgon... Hmm... det betyder ONE DAY DOWN!!!
Haha, det blir nog som sist... golven tvättas typ natten mellan torsdag och fredag när resterande medlemmar i familjen sover! ;)

Kram o godnatt!


Så olika man kan vara...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 23:03:23
Har funderat lite på tjejerna i vår föräldragrupp... Vi är ÅTTA stycken som umgås mer eller mindre varje vecka (ibland faktiskt varje dag...) Vi är lika och trivs väldigt bra ihop men ändå så olika!
Ta bara det här med städning... En tjej tvättar, diskar, dammsuger, lagar mat och går ut med hunden varje dag... samtidigt så tar hon hand om en bebis och inte nog med det... hon träffar oss andra tjejer och ett par dagar i veckan  jobbar hon oxå!
Hur i fasen hinner hon? Dygnet har ju ändå bara 24 timmar... för henne oxå!

En annan tjej erkände idag att hon är väldigt pedantisk... eller åtminstone var tills bebben kom... Förr kunde hon damma, dammsuga och tvätta golv varje dag! Åh GUD! Fatta, varje dag... vilket liv...
Tänk då jag...
Jag gillar egentligen när det är väldigt fint och städat, då trivs jag. Men hur länge klarar jag av att ha det så? Hmm... städar jag en fredag så är det lika skitigt på söndagen igen... Vilket egentligen är mycket trist men jag är ju själv med och skapar denna röra! Egentligen så bryr jag mig inte så mycket... jag har mycket saker (jag vet) och jag samlar på det mesta... räkningar, reklam, hårsnoddar, såna där vita små saker som sitter på en nyinköpt brödlev... Ja, egentligen kan man säga att jag samlar på ALLT! Åtminstone fram till att jag känner att NU ÄR DET KAOS, nu måste vi städa... Då görs allt på en och samma gång... toan tvättas, golven dammsugs, hyllor skrubbas, och de där små vita sakerna som satt på brödleven slängs... ja jag tror att ni förstår!
Då får jag lägga typ 12 timmar på att få väldigt rent... och rent blir det men så kommer helgen och återigen skapar jag mitt egna lilla kaos! Hmm... skärp  dig Sandra! Om du städar lite varje dag så slipper du långpasset...
Hur gör ni???

Härligt, jag vann!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 22:35:21
Fick idag hem 2 plagg som jag budat och vunnit på TRADERA!
Jeans (10:-) från Name IT och Husvagnsbody (40:-) från Meandi!!!


Världens goaste!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 22:32:59
Världens goaste lilla Sigge på väg till badet...


Oj oj oj så trött man kan vara. Tur att Djurgårdsmössan är något stor så att
det blir mörkt när man ska sova!

I badhuset


Sigge älskar badet har precis badat färdigt här...

innan jag glömmer...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 22:21:31
Tack snälla Jenny PH för den mycket söta bodyn! =)
Tack oxå till Anna, Pelle och Emilia för den snygga FIX brallorna!
Sigge kommer bli SÅ snygg! (om en bebis nu kan vara snygg!?)


sjutusensexhundrasextio!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-29 KLOCKAN: 22:51:37
Tjaba tjena hallå!
Idag är det ingen vanlig dag... nä det är Sigges 4 MÅNADERS DAG! Hurra hurra hurra!
Grattis min älskade lilla Sigge! :)
Så vad har hänt idag? Har vi gjort något speciellt på hans 4 månadersdag?
Ja faktiskt! Först var vi på BVC... vägde och mätte plutten! Och plutten är ingen plutt längre... Han är verkligen STORA KILLEN! (ni har nog hört det där förrut!)
Jo då vuxit hade han gjort... Sist var det väl 6400gram eller nåt va? Och vad var det då denna gång? Hmm...
JO HELA SJUTUSENSEXHUNDRASEXTIO GRAM! Fatta 7660GRAM! PHU! Så tung så tung!
Har fått höra ett antal gånger att jag visst vägde 9 Kilo vid ett år! Så han MÅSTE brås på sin far! Haha! :) Hela 65,5cm lång var han oxå! Så ingen liten plutt längre alltså!

Efter BVC satt vi tillsammans med alla andra mammor (och en pappa) i föräldragruppen på café DREAM och fikade! Mums! =) Vi planerar nu att få med alla pappor på någon av våra träffar... Får se om vi kan få ihop det! =)

På onsdag börjar vi oxå med en ny aktivitet. SCRAPBOOKING! Vi är nämligen några stycken som tycker om att pyssla med foton så nu slår vi våra kloka "huvun" ihop och scrappar lite! Ska bli skitkul! =)

Imorgon är det dax för plurret igen! Denna gång är det Andreas tur att bada, han är hemma i morgon...
Har nämligen knappt sett röken av honom idag...

Har glömt berätta om min vecka som gått... Har ju sålt Tupperware så att det knakar... Slog mitt rekord från förra året och hamnade i år (endast v.39) på 15198:- vilket känns så himla bra! Jag får massor med nya produkter och en hel del pengar tack vare det! =)

Var ju oxå på kalas hos morfar i helgen... glömde kameran men det finns bilder på kameran i Storebro så vi får se om jag kan lägga in dem en annan gång! I alla fall så hade vi det mycket bra där. God mat och massa goda kakor och tårta! På fredagen hann vi vara hos farmor och farfar oxå. Även där fick vi mycket god mat och en himla god äpplepaj som jag ska försöka mig på under veckan...
För att nästa kalas som stundar är mitt eget!!!! =) Så under helgen blir det väl till att fira! =)

Vi ska visst få besök av Fredrik och Uffe på fredag... Sen ska de iväg på travet här på kvällen, kanske följer Sigge och jag oxå med. Vi brukar gilla det. Sen blir det väl lite kalas på lördag!

Förresten så har jag redan fått en present... Tack Annie för det lyxiga SPA setet! Och förresten så fick SIgge två mycket fina paket i helgen också! Tack Jenny PH för den jättesöta bodyn (lägger ut bilder imorgon...) och Anna, Pelle och Emilia tack för de mycket snygga brallorna! =)

Dax att sova! Ha de bra.

Kram

Rulla runt, runt, runt!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-25 KLOCKAN: 23:22:40
Idag har Sigge och jag letat presenter till morfar... Hmm... varför ska det vara så svårt? Hade absolut ingen aning om vad vi skulle köpa men tillslut hittade vi något... dock inte så roligt!
Hittade däremot en present till mig själv... men den måste jag nu glömma bort eftersom jag inte fyller förän om 1 vecka lite drygt... Haha!

Har oxå hunnit med att spendera några timmar på måsen idag. Ledsen Emma att jag inte hann se ditt meddelande men vilken tur att du kom ändå... Vi fikade och pratade skit som vanligt... och så torkade jag spyor (det får inte glömmas!)

Idag har jag gjort något elakt mot Sigge... stackars barn han får nog men för livet!
Skulle springa ner i tvättstugan och ville INTE ha med honom ner (han är för tung för att bära 3 trappor bara för att slänga in lite tvätt) så jag la honom på en väldigt mjuk filt i vardagsrummet och såg väldigt noga till att det inte fanns något i närheten som han kunde ta tag i eller sparka till... (han är nämligen expert på att sparka...)
Jag sprang ner, fort som attan... När jag kom tillbaka till trapphuset (typ 3 min senare) hör jag någon gallskrika. Jag sprang allt vad jag kunde upp och när jag kom in såg jag en liten Sigge liggandes på magen utanför filten! Han har nu alltså lyckats vända runt utan hjälp och var väl så himla förvånad själv att han var tvungen att skrika! Han hade INTE slagit sig om någon tror det... Det fanns nämligen ingenting i hans närhet som kunde få det att göra ont på honom!
Nämen fatta, han kommer runt nu... Stackars liten, han blev väl förskräkt när han insåg att han låg på magen och inget kunde göra!
Sen har han iaf stolt visat upp för alla vad han har lärt sig. I soffan på Måsen vände han runt så att alla mammor fick se och här hemma har han vissat pappa sina färdigheter många gånger om idag! Jag har tom lyckats få det några gånger på film! :)
Vilken duktig kille vi har va??

Imorgon ska vi till farmor och farfar! Ska bli skoj!

Sov gott.

Glömde ju...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-24 KLOCKAN: 22:57:02
... skriva att Sigge har rullat från rygg till mage utan hjälp idag!!!!
Han låg under sitt babygyn och kom runt... Så häftigt! Ska öva lite mer imorgon! :)

Sov gott.

Många partyn på samma dag!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-24 KLOCKAN: 22:45:11
Idag har vi (jag och Sigge) varit iväg på Mary Kay party. Ville egentligen ha en hel del produkter MEN köpte faktiskt ingenting (Andreas tror mig INTE!). Kände inte att det var för min plånbok tyvärr!
Var hos Emma och Elsa (som hade partyt) och det var mycket trevligt! Tack för mycket god fika!

Ikväll har jag själv varit iväg och jobbat. Haft ett plastparty hos en av mina favorit värdinnor och bra gick det... Har nu sålt för  ca 10400:- denna vecka och än är inte veckan slut! Jag har ett party till på söndag! =) Kommer nu slå mina gamla rekord som låg på strax under 11000:- på en vecka! Jippi!!!!!! :) Det blir lite pengar i plånboken! ÄNTLIGEN!

Imorgon ska Sigge och jag ta en sväng på stan. Ska handla en paket till morfar som fyller år på fredag och en paket till min kompis Annie som fyllde i lördags! Sen blir det nog en sväng till Måsen oxå!

Dax att lägga sig, Sigge kallar!

Sov gott.

Sigge och Elsa...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-24 KLOCKAN: 00:04:00
Sitter nu vid datorn. Vi har lagt in ett nytt Antivirus program och det som i vanliga fall tog en timme att göra tar nu två! Jag blir SÅ ARRRRRRG!!!!! Grr.... Samtidigt har min kära sambo rensat datorn och då plockat bort ett fotoprogram som jag använder när jag ska lägga ut mina bilder här... VA FASEN RÖR INTE DET SOM ÄR MITT!!!!!!!!!!!!!!!! gaaaa! Blir tokig! Så nu kan jag inte göra något roligt med mina bilder längre, om jag inte har något mer outforskat program på datorn förstås! Får väl leta lite!!! Kanske hittar jag något i gömmorna! Haha!

Jaha veckan har börjat bra! Igår hade vi alla mammor på besök här hos oss... Mycket trevligt men tyvärr blir det lite stressat och jag blir förvirrad av allt jag ska göra samtidigt som man har Sigge... Men jag ska inte klaga! Jag sålde ganska bra med Tupperware oxå så nu har jag kommit igång ordentligt! :)
Nästa party blir nu imorgon men då får Sigge vara hemma med pappa!!!!!!

Idag har vi varit och badat. Andreas jobbade natt och kunde därför inte följa med. Alla bebisar fick dyka för första gången och Sigge var jätteduktig! Tyvärr hade jag ju ingen som kunde fota eller filma... =( Det får bli nästa gång! 4 gånger dök vi under Sigge och jag! =) Första gången blev han ju lite snoppen men tyckte att det var helt ok!

Imorgon ska vi till Emma och Alice och kolla hur de bor, ska bli kul! =)

Men först lite bilder från Tupperware Partyt på Öland...

Sigge tyckte att det var så tråkigt så han fick låna Elsas fina gym. tack Elsa!!
Kolla in SIgges nya snygga jeans från H&M!

Sen var vi tvugna att ta lite bilder på Sigge och Elsa ihop!


Om jag tittar på min mamma så tittar du på din...


Hjälp vi glider ner från denna hala soffa!!!!!


Är vi fina så här????

Mycket hann vi!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-21 KLOCKAN: 23:36:34
Så allt detta har vi gjort idag...
Varit ensamma (pappa har jobbat) Varit hos Jenny och Elsa på Öland och haft Tupperware Party där... = Tjänat lite pengar där!!! Mysiga kort på Sigge och Elsa kommer imorgon när jag har mer tid...
När vi kom hem såg vi lite på KFF mot Göteborg *snyft* Stackars Kalmar som förlorade på straffar!
Sen åt vi pizza... dammsög golven... badade Sigge... torkade spyor, torkade golven, vattnade blommor och bakade kladdkakor tills imorgon! Phu! Nu är jag trött så nu är det dax att sova! 

Hörs med roligare info imorgon + lite foton på två söta bebisar!

Sov gott.

och så var lördagen över...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-20 KLOCKAN: 23:18:06
... den oxå! Fy fasen vad tiden går... Dagarna bara rullar iväg och inte kommer jag ihåg vad jag gjort!
Andreas fick jobb över helgen så han var iväg igår kväll, kul -NOT! Och så fick han jobb nu ikväll, kul -NOT och så ska han jobba hela dagen imorgon.... Ja, jag tror att ni fattar... FY FASEN SÅ TRIST!!!!!!!!!!!!!!

Idag har  vi varit på infomöte angående ombildning till ev. bostadsrätt av vårt boende... Det lät ganska så intressant men saken är den att man måste väl bo kvar här ett tag om man går och köper lägenheten och det är väl inte jättespännande i en tvåa när Sigge blir lite större tycker jag!!!!!!!! Ok, en JÄTTESTOR tvåa men ändå en tvåa... Vi får väl se det har ju inte gått igenom ännu!
Sen var vi en sväng nere på stan. New Yorker har öppnat nere i köpcentret + andra affärer, mycket trevligt! =) Det blir nog fint där när det är klart! Åh vad jag vill shoppa! =)

I eftermiddag har vi (jag) dammsugit, tvättat, torkat massa spyor (från Sigge) och bakat till mina gäster som kommer på måndag! Dock hann jag inte allt så det blir fortsättning imorgon!
Dax att krypa ner, det är ju en dag imorgon oxå...

Sov gott!

Ägare lokaliserad!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-18 KLOCKAN: 22:26:19
Så den mystiske ägaren till Fred Perry skorna kom till rätta! Och jag tror att han blev glad... Förstod inte riktigt! Allt gick så snabbt!
Är så trött så jag orkar tyvärr inte skriva ikväll, får uppdatera igen imorgon!

Sov gott.

Dagens goda gärning!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-18 KLOCKAN: 14:34:01
Idag när jag var i tvättstugan hittade jag ett par skitsnygga skor i torkskåpet! Vita Fred Perry skor... mmm... I´m löööving it...
Åh såna skor vill jag ha var min första tanke... (ajabaja!)
Vem hade väl märkt om jag hade gått omkring i ett par så där 7-8 nummer förstora skor?! Haha!
Nämen, under första tvätten lät jag dem stå kvar. Tänkte att ägaren kanske kommer förbi... men icke!
Jaha så vad skulle jag göra!? Låta dem vara kvar och låta nästa person sno dem, få det på mitt samvete! Nej och återigen Nej! Så jag tog upp dem hit och sen var jag så snäll och ärlig och skrev en stor lapp där det står vart skorna går att få mot en bra beskrivning!
Klart att man kan sno skorna om man vill MEN sån är ju INTE jag... Jag tror ju på att "som du vill att andra ska vara mot dig ska du oxå vara mot dom"!!! Och hade jag glömt mina nya snygga Fred Perryskor i tvättstugan hade jag givetvis velat ha dem tillbaka!
Vad hade jag varit för förebild till Sigge om jag tagit dem????
Nä nu mår jag riktigt bra över att ha gjort DAGENS GODA GÄRNING!


Så vad hade du gjort? Var nu ärlig....

Måsen

PUBLICERAT DEN: 2008-09-17 KLOCKAN: 22:58:36
Idag har Sigge plutt och mamma varit på MÅSEN. Det är en "Öppen Förskola" nere i stan. Där var nästan alla mammor och bebisar från vår föräldragrupp oxå!
Vi passade på att besöka stället på eftermiddagen då det är betydligt lugnare där nere eftersom alla åldrar är välkomna! Vi tog som vanligt upp hela "soffområdet", det är liksom vårt revir och vi sprider ut oss ordentligt så att INGA ANDRA får plats där... haha! Nä skojar bara men det är ganska skönt för oss som har så små att kunna lägga dem löst i soffan eller bara få sprida ut alla filtar och nappflaskor och nappar osv. =)
Så sitter vi där och skvallrar om vem som rapar högst, gråter mest, är tyngst och så vidare och så vidare!!!! =)
Om någon är intresserad kan ni läsa om MÅSEN här...

Dax att sova! God natt!

Min profilbild
RSS 2.0