sjutusensexhundrasextio!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-29 KLOCKAN: 22:51:37
Tjaba tjena hallå!
Idag är det ingen vanlig dag... nä det är Sigges 4 MÅNADERS DAG! Hurra hurra hurra!
Grattis min älskade lilla Sigge! :)
Så vad har hänt idag? Har vi gjort något speciellt på hans 4 månadersdag?
Ja faktiskt! Först var vi på BVC... vägde och mätte plutten! Och plutten är ingen plutt längre... Han är verkligen STORA KILLEN! (ni har nog hört det där förrut!)
Jo då vuxit hade han gjort... Sist var det väl 6400gram eller nåt va? Och vad var det då denna gång? Hmm...
JO HELA SJUTUSENSEXHUNDRASEXTIO GRAM! Fatta 7660GRAM! PHU! Så tung så tung!
Har fått höra ett antal gånger att jag visst vägde 9 Kilo vid ett år! Så han MÅSTE brås på sin far! Haha! :) Hela 65,5cm lång var han oxå! Så ingen liten plutt längre alltså!

Efter BVC satt vi tillsammans med alla andra mammor (och en pappa) i föräldragruppen på café DREAM och fikade! Mums! =) Vi planerar nu att få med alla pappor på någon av våra träffar... Får se om vi kan få ihop det! =)

På onsdag börjar vi oxå med en ny aktivitet. SCRAPBOOKING! Vi är nämligen några stycken som tycker om att pyssla med foton så nu slår vi våra kloka "huvun" ihop och scrappar lite! Ska bli skitkul! =)

Imorgon är det dax för plurret igen! Denna gång är det Andreas tur att bada, han är hemma i morgon...
Har nämligen knappt sett röken av honom idag...

Har glömt berätta om min vecka som gått... Har ju sålt Tupperware så att det knakar... Slog mitt rekord från förra året och hamnade i år (endast v.39) på 15198:- vilket känns så himla bra! Jag får massor med nya produkter och en hel del pengar tack vare det! =)

Var ju oxå på kalas hos morfar i helgen... glömde kameran men det finns bilder på kameran i Storebro så vi får se om jag kan lägga in dem en annan gång! I alla fall så hade vi det mycket bra där. God mat och massa goda kakor och tårta! På fredagen hann vi vara hos farmor och farfar oxå. Även där fick vi mycket god mat och en himla god äpplepaj som jag ska försöka mig på under veckan...
För att nästa kalas som stundar är mitt eget!!!! =) Så under helgen blir det väl till att fira! =)

Vi ska visst få besök av Fredrik och Uffe på fredag... Sen ska de iväg på travet här på kvällen, kanske följer Sigge och jag oxå med. Vi brukar gilla det. Sen blir det väl lite kalas på lördag!

Förresten så har jag redan fått en present... Tack Annie för det lyxiga SPA setet! Och förresten så fick SIgge två mycket fina paket i helgen också! Tack Jenny PH för den jättesöta bodyn (lägger ut bilder imorgon...) och Anna, Pelle och Emilia tack för de mycket snygga brallorna! =)

Dax att sova! Ha de bra.

Kram

Kommentarer
Kommentaren skickades av: fruljungner

tjena mittbena va stor guldgossen är!

ca. 1,5 kg mer än elsa!

2008-09-30 @ 18:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0