Unga mödrar!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-28 KLOCKAN: 22:38:46
Idag har vi varit duktiga. Först har jag putsat mina fönster (de jag kom åt) -som såg förjäkliga ut. Dock såg jag nu ikväll att ett såg fortfarande ganska risigt ut så det får nog göras om imorgon!!
Sen ikväll har Andreas och jag frostat ut frysen, mycket duktigt! det tog typ hela kvällen men var verkligen värt det. Det var himla intressant att se vad man hade där inne... haha!
Vi får väl se vad jag/vi ger oss på imorgon!

Ikväll kollade vi på Unga mödrar eller mammor eller vad det nu heter från Danmark! Andreas skrattade åt mig flera gånger för att jag blev så himla upprörd över ett par... Jag kan verkligen inte fatta att folk ställer upp (på tv) o beter sig som dom gör... Jag tänker främst på henne med foglossning...
Visst man ska inte dömma när man inte känner dem men hon verkar ju helt puckad! Och jag är ledsen men jag kan verkligen INTE tycka synd om henne för att hon har ont. Jag förstår att man kan ha ont under hela sin graviditet men hennes sätt alltså, jag spyr!
Om det inte är en stor hund och fyra katter som skiter i soffan så är det coka cola och ett ciggpaket i näven! Ursh och blä och fy! Och hennes karl som kommer hem skitig och dan från svinstian och sätter sig i soffan! Shit vad det måste stinka i det där huset alltså! Nä, vet du vad...
Aldrig i livet -SKÄRP DIG MÄNNISKA! Grow up liksom!
Jag tål kritik ni behöver verkligen INTE hålla med mig och jag kanske får höra ett och annat efter detta men jag tar det!

Tror att jag får sluta se det där programmet, jag blir alldeles för engagerad i sånt jag ogillar. Och bebisen kanske tror att jag är en argsint människa och det får han/hon verkligen inte tro. Jag som alltid försöker vara positiv! Haha!
Hmm... det där kommer Andreas kommentera och skratta åt när han läst detta!
Bäst jag slutar och hoppar i säng nu istället!

See ya!!!!

Varannan natt...

PUBLICERAT DEN: 2008-05-28 KLOCKAN: 15:17:19
... människa verkar jag vara! Varannan natt har jag värkar och varannan är allt frid och fröjd och jag får sova gott! I natt var det sömn som gällde... så då vet vi väl vad som väntar i natt då!!!
Däremot har värkarna börjat komma nu på dagtid oxå, även om de inte håller i sig något längre. Men ryggen får lite "stryk" ibland...
Har hunnit med tandläkaren idag oxå. Det var skönt att fixa till min tand (som gått sönder) innan den lille kommer! Nu måste jag bara fixa en tid till synsam oxå så att jag kan få nya linser... Har bara 2 veckor kvar med dessa och sen får jag använda glasögon om jag inte hinner få nya... Vill INTE, vill INTE. Bäst att ringa dem direkt så att jag inte glömmer bort det!

Nu ska vi strax frosta av frysen oxå. Bäst att göra såna här saker nu när man ändå är "ledig".

Ha en bra onsdag eftermiddag...

Tisdagkväll...

PUBLICERAT DEN: 2008-05-27 KLOCKAN: 20:04:25
Alla var på fikat idag utan Ida och Daniel så ingen mer bebis hade kommit!! Däremot tror jag inte att det dröjer så länge till innan nästa kommer!
Ja, lördag hade du gissat på Jenny... för min del alltså! Det vore så gött om den lille ville komma ut tills dess det är ju ganska trist att gå här hemma och vanka! Men men den som väntar på något gott...

Dax att duscha och sedan fixa lite här i lägenheten... Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ny tävling -välj valfritt plagg!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-27 KLOCKAN: 12:15:55
VAR MED OCH TÄVLA DU OCKSÅ...Jag är med i TUMADRE's tävling om ett valfritt plagg från PIXIEKIDS!
Där säljs märken som bl.a Nanoou, Kik*Kid, Mini A Ture, H.J.O.R.T.H,
Lucky Wang, Appaman...

LYCKA TILL!!!!!!

Dax att rensa...

PUBLICERAT DEN: 2008-05-27 KLOCKAN: 12:05:21
God förmiddag! Eller god och god... Jag är så jäkla förkyld och har haft fruktansvärt ont i halsen hela natten så jag känner mig tyvärr inte utvilad! Alltså inte en god förmiddag för min del!
Samtidigt har jag haft värkar halva natten vilket har gjort att jag varit uppe och gått en hel del... Men skönt att känna att det sätter igång iaf! Idag har jag oxå haft värkar från o till och man kan riktigt känna hur den stenhårda magen jobbar... Haha! Jag har sagt det förut, det vore skönt om det vore över nu...

Var riktigt duktig igår och fick det mesta på min lista gjort... Jag har dock INTE tvättat några fönster. Kanske borde göra det! Hmm... men det är ju så trist! Nä ska nog fortsätta plocka bland alla papper jag sparar så att Andreas ser att jag åtminstone gjort något innan han kommer hem från skolan igen! (Har så himla svårt för att slänga saker...)

Ikväll ska vi på föräldraträff oxå! Det kommer vara minst ett par borta då de fick en liten tjeja igår. Men tror jag rätt så är det nog fler som kommer stanna hemma nu när det ÄNTLIGEN börjar närma sig de magiska datumen! Men, men vi får väl se!

Ha en bra dag...

Gratis Bio!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-26 KLOCKAN: 15:58:12
Missa inte chansen att FÅ GRATIS BIOBILJETTER!!!!
Klicka och anmäl dig bara här... http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=43842
Måste du sedan fylla i värvare så skriv mizzlarsson.

Första medlemmen!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-26 KLOCKAN: 15:44:03
Nu har den första lilla medlemmen i vår föräldragrupp anlänt! Grattis Ida och Daniel till er lilla tös! :)
Hoppas att ni alla 3 mår bra. Blev väldigt förvånad när jag såg er på Webbisar!!!
Nu väntar vi spänt på vem som blir tvåa... Haha! Ja och vi andra som ännu inte fått barn kommer ju träffas och prata om er imorgon på Dream! :)

Måste bara tillägga att jag gissade vem som skulle få bebis först och jag hade inte gissat på er, alltså hade jag FEL!

Vecka 39+3

PUBLICERAT DEN: 2008-05-26 KLOCKAN: 10:37:16
Har varit på kontroll idag. Allt var helt som det skulle! Bebisen, som sov när vi gjorde kontrollen, hade 145 hjärtslag/min. Magen hade vuxit lite till och han/hon ligger som han/hon ska där inne!
Vi fick en ny tid till måndag nästa vecka och barnmorskan sa att vi bör räkna med att vi ska dit så att vi slipper bli besvikna om bebisen inte vill komma ut denna vecka!
7% av alla förstföderskor får visst barn på utsatt datum enligt henne, så det är väl inget att räkna med? Även om det skulle vara trevligt att bebisen kommer istället för att gå här hemma och glo!
Det är ingen "jättebebis" där inne sa hon oxå... En 3 kilos... Låter bra... Då kanske jag klarar av att få ut den! Haha! Även om vi skulle gå över tiden trodde hon inte att det skulle bli en 4 kilos bebis, men vem vet???

Känns lite lustigt att bara gå hemma... Även om tiden går så gör jag inte så mycket... Men jag har en hel lista som bör fixas inom kort!

♦ Ringa CSN
♦ Ringa A-kassan
♦ Fixa E-leg
♦ Skicka iväg sålda Traderasaker
♦ Putsa fönster (som är så jäkla skitiga!!)
♦ Plocka upp allmänt!

Bäst att börja så att jag kan bocka av sedan...

MORSDAG!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-25 KLOCKAN: 16:28:57
Grattis mamma (och alla andra mammor) på MORSDAG!


Mamma, du får present nästa gång vi ses!!!!

Jag glömde...

PUBLICERAT DEN: 2008-05-25 KLOCKAN: 16:15:07
gratta dig på födelsedagen igår TOM! Hoppas att du hade en bra 29:de födelsedag!!!! Kram

Grekland och Ukraina var bäst enligt mig!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-25 KLOCKAN: 16:13:04
Serbien på Kroatien, Sverige på Norge, Portugal på Spanien, Ryssland på Ukraina. Ja, ALLA röstar de på just sina grannländer. Det trista är då att Sverige har alldeles för få av dem... Och de få de har gav 5, 7 och 8 poäng. Inte en enda 12:a fick vi av dem. Tacka vet jag MALTA!!!!! Visst är grannländerna bra att ha i vissa situationer MEN när man kan räkna ut innan vilka som får 10:an och 12:an så är det ju inte roligt längre! Vi är verkligen INTE bättre på att rösta här i  Sverige men att med den låten vi hade hamna på en ARTONDE plats, alltså efter några brudar som hänger tvätt och Spaniens svar på "Linus på linjen" då kan man inte annat än skratta! Shit så tragiskt alltså!
I fortsättningen kommer det inte spela någon roll om vi skickar Perelli eller Carola eller ens Christer Sjögren med
"I LOVE EUROPE!!!" Vi lär aldrig igen komma på den övre halvan av listan, tyvärr!
Synd bara att det ska vara så...

Ny tävling!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-24 KLOCKAN: 19:40:32
Ny tävling på G igen och givetvis är jag med... Var med du oxå...
Gå bara in hos MUMARI  
Och du har chansen att vinna detta söta linne!!!! Lycka till!!!


Jag avslutar tävlingen om en vecka, lördagen den 31 maj!
Lycka till!


Heja Sverige!!!!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-24 KLOCKAN: 19:19:28
Snart kommer Andrea och Martin bort hit. Jag har laddat med popcorn och chips! Ikväll blir det Schlagerfestival för hela slanten...
Heja, heja SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!

Gratis biobiljetter!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-05-24 KLOCKAN: 17:48:11
Ja det är faktiskt sant att du kan få det... Registrera dig bara HÄR och du har all möjlighet att få se en av alla de filmer som visas på bio just nu...

Man vet vad man får...

PUBLICERAT DEN: 2008-05-24 KLOCKAN: 17:19:40
Då har nästan hela lördagen gått oxå... Här har det varit mycket lugnt! Jag mår fortfarande bra och har inte märkt av något ännu, alltså ingen bebis på väg ut! :)

Igår åkte vi ut en sväng till travet. Det var familjedag där ute och mängder med folk! Vi var bara där under några lopp då vi skulle vidare på bio sen. Tro det eller ej men jag vann faktiskt HELA 8 kronor!!!!!!!!! Haha!!

Bion sen då... Jo vi gick på Indiana Jones   och den var rolig...
Man vet ju vad man får om man säger så...

Men det allra bästa var ändå att den utspelar sig (delvis) i Peru och Andreas och jag var där under 2 veckor i Januari 2007 så det var häftigt att se... Vi gick bland annat Inka leden...    

Och i filmen flög de över NASCA-linjerna och det gjorde även vi...
                                
                              

Bild 1: Andreas vid flyget vi flög med i NASCA!!
Bild 2, 3: Vy över Nasca
Bild 4: Tavla över de linjer vi flög över

Det var iaf en himla spännande och häftig resa...

Min profilbild
RSS 2.0