8 km idag

PUBLICERAT DEN: 2008-06-30 KLOCKAN: 20:51:31
Idag har vi varit duktiga Sigge och jag... Det har blivit många steg på räknaren!! Tror att jag glömde skriva att jag hittade knappen till stegräknaren på toagolvet, så den fungerar ett tag till! Morgonen med Sigge var bra. Han sov så att jag kunde äta min frukost i lugn och ro (då blir jag nöjd). Sen skulle vi till BVC för att möta en läkare och göra en kontroll av grabben! Vi gick dit och tillbaka (6700 steg ungefär) Där både kissade han o bajsade på skötbordet! Hmm... jag skämdes för honom men han mådde så bra så! haha! Sigge väger nu 4010 gram! Jippi! :)

Efter kontrollen var han jättehungrig så vi satte oss i väntrummet o ammade lite. Sen iväg... Kom inte alls långt (till sjukhuset) innan han började storgråta och blev helt hysterisk. När jag tog upp honom kräktes han upp i stort sett all mat han precis ätit och inte bara på sig utan på hela mig, babyselen (som jag hade med om han hellre ville bli buren), vagnen o väskan! Jag städade upp så mycket jag kunde men han bara grät och grät. Då visade det sig att han behövde en ny blöja igen... In på toa, bytte och sedan tänkte jag gå. Men han visade så klart och tydligt att han var himla hungrig...
 
Hittade en liten avskild bänk, satte mig o ammade, bröt efter 30 minuter. Jag ville hem men han ville ha mer. Vilket visade sig i att han grät hela vägen hem... Jag blir så ledsen av att höra honom gråta så förtvivlat men vad ska man göra??? Väl hemma var det bara att amma IGEN!!!! Sen somnade vi gott i sängen båda två...

På eftermiddagen var det mycket matande igen. Ja undrar om det inte finns något stopp i honom, han kan äta hur mycket som helst ju!!!
Ikväll har vi varit på långpromenad igen. Andreas, Sigge och jag var ute i över en timma. Runt hela Kalmar City... Stegräknaren står nu på 13470 steg, cirka 8km står det men vet ej om det stämmer! Skönt iaf, jag känner mig himla duktig! =)

Kom på att jag glömt skriva hur många steg jag tagit de andra dagarna... Ska kolla det nu!

Jo, 9161 steg på lördagen och ca 5000 steg på söndagen! itt mål är dock 10 000/dag!

Kram

En dag med Sigge!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-30 KLOCKAN: 20:24:07


Måndagmorgon. Sigge är fin i blå body från Disney, blå byxor Åhlens och blå sockar!



Efter mycket kräks på kläderna får man byta...
Här efter en långpromenad...
Mössa från Polarn och Pyret. Långärmad tröja från BABY by Petter och Kajsa

Al Bundy...

PUBLICERAT DEN: 2008-06-29 KLOCKAN: 22:36:37
Idag tog vi en sväng till KOSTA OUTLET! Där har vi aldrig tidigare varit! Så himla stort. Det fanns hur mycket som helst... Jag fick chansen att shoppa igen! Det blev en tröja från Björn Borg och givetvis lite kläder till Sigge! :)
                                                                    

Igår var vi hos Andrea och Martin och såg på Rambo...  Bra film, dock lite väl rå för min smak!
Måste bara visa några söta bilder vi tog på Sigge då... Andreas kollar allt för ofta på  Al Bundy!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmm...

                                            

1. Moster Andrea och Sigge
2. Kolla in Sigges min... ser helnöjd ut! haha!

GRATTIS SIGGE!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-29 KLOCKAN: 22:21:20
1 MÅNAD IDAG!!!!  

Shopping, shopping, shopping!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-28 KLOCKAN: 18:52:53
Idag är jag glad, idag är jag nöjd! Absolut inte lika grinig som igår... Jag fick nämligen gå på stan med Andrea, utan Sigge! Sigge o Andreas var med men höll sig i bakgrunden...

Vi gick in på Daily Express och nästan direkt hittade jag  DEN PERFEKTA klänningen! Dock finns det en nackdel... Den är SVART!!! Jag har köpt en svart klänning till ett bröllop! Vet inte om man får ha svart egentligen MEN jag tyckte att den var mycket fin. Och då köper man väl den??? Jag är i vilket fall mycket nöjd och tycker själv att jag passade i den!
Vad tycker ni?    
Jag hittade oxå ett jättefint linne som kommer passa bara det blir bättre väder...
                     
Sen när jag ändå var på shopping humör var jag på bokhandeln och hittade en jättesöt "mitt första album" till Sigge och på H&M hittade jag ett par coola jeans...

Skrev jag att stegräknaren -den jäkeln var sönder idag när jag skulle ha den??? Ena knappen (som nollställer) hade ramlat av... Shit vilket skit jag har köpt!!!

Nu måste jag mata...

Shopping och bebisar -går det ihop???

PUBLICERAT DEN: 2008-06-27 KLOCKAN: 22:20:55
Idag var det shopping dax! Vi ska på bröllop i augusti och nu är det dax att jaga klänning... Min snälla syster Andrea skulle vara smakråd och kom hit så fort hon slutat jobbet! Sigge var oxå med på noterna... iaf just då!
Vi började med en lunch på Kama Sushi, som jag tyvärr inte besökt på hur länge som helst (eftersom jag följde alla varningar mycket noga under min graviditet!) Vi slog på stort Andrea och jag! 12 bitar och ingen snack om saken... Mycket mycket gott! :)

Men vi hann inte ens få in maten innan Sigge vaknade i vagnen och ville ha mat! Om vi säger så här... lunchen tog väldigt lång tid då jag ammade honom och försökte äta samtidigt! Ingen bra kombination alls! Han verkade iaf nöjd efteråt och vi gick mot Åhlens! Hmm... då ville inte Sigge mer... Han hade nog fått nog av stan trots att vi inte ens hade börjat! Problemet kanske låg i att jag inte förvarnat honom som jag gjorde sist jag ville shoppa (då gick det ju så himla bra!) Iaf in på Åhlens och det enda jag kollade på var kläder till honom... TYPISKT!!!

Sigge grät hela tiden... Då kom vi på att vi kunde gå in på Kvasten (byggnad i stan med flera affärer) kanske kunde vi sätta oss någonstans! Det blev 4 kök! Andrea köpte oss lite kaffe och så blev det till att amma IGEN!!

Sen ner med Sigge i vagnen men NEJ DET GICK VERKLIGEN INTE!!! Han grät och grät. Andrea och jag ville ändå försöka. Vi turades om att bära på honom istället och gick in på VILA. Hittade en jättesnygg klänning där (som jag troligtvis köper om jag kan ha den!) men jag ville ju ändå ha något mer alternativ att välja på...

Tänkte att Sigge kanske gråter för att han vill ha ny blöja... Letade upp en toa men där var typ 10 pers i kön... Shit alltså! Jag har aldrig behövt en offentlig toa på shoppingtur i Kalmar tidigare och när man väl behöver en så är det KÖ!!!
Gick till 4 kök igen och frågade Malin, en gammal klasskompis, om vi kunde låna deras toa. Men de hade inget skötbord! Jag har verkligen inte brytt mig tidigare men hur gör alla ni stackars mammor (och pappor) som måste byta på era barn!? Fram för fler offentliga toaletter i stan!!!!!!!!!!!!

Vi tog oss iaf vidare till Aimas, där hade Andrea hittat en klänning tidigare och den fanns kvar. Mycket fin. Men vid det här laget hade jag tröttnat! Sigge var hysterisk och jag kände verkligen inte att jag hade lust för shopping! Klänningarna hänger kvar på sina ställ i affärerna, pengarna finns kvar i min plånbok... Jag hoppas verkligen att de finns kvar även imorgon för att då (om jag får någon ro) ska vi på ett nytt försök UTAN BEBIS!!!
Andreas får ta honom och Gud nåde honom om han stör mig!!! Haha!

Och om ni nu undrar hur det gick med Sigge... Som tur är tar det inte ens 10 minuter att gå hem... Han grät hela vägen! Väl hemma bytte jag blöja, vilket inte var fallet denna gång! Utan MAT var det han var ute efter! Jag fick amma igen och vi somnade gott tillsammans i sängen, helt utmattade båda 2!

Stegräknaren slutade på 6276 steg idag (hade jag fått kolla fler klänningar hade det givetvis blivit mer!)
Gårdagen slutade på 10994 steg!

Sov gott! Kram

Vi är på gång...

PUBLICERAT DEN: 2008-06-26 KLOCKAN: 19:10:28
Vi är laddade, vi är tända! :) 10365 steg hittills idag! Men då har vi oxå varit ute på prommenad, 2 stycken faktiskt! Först gick vi till BVC på Stensö och vägde lilleman, 3810gram vägde han! Han har nu gått upp 200gr sedan förra veckan och kurvan pekar uppåt! HÄRLIGT! Men jag gör ju inte annat än matar honom heller...
Natten var skitjobbig! Vid 01.30 hade jag fortfarande inte somnat för så fort jag tog bort lilleman från mig så vaknade han och skulle ha mer mat! Andreas låg jämte och snarkade så gott! Sen var jag vaken i stort sett en gång per timma, han gav sig verkligen inte. Skulle ha mat hela tiden (vilket märks idag då han har sovit en hel del!) Vid 05.30 orkade jag inte mer... Andreas nu är det din tur sa jag och så fick han gå o byta blöja! Jag brydde mig inte ens om att lilleman hade kräkts i min säng, jag var alldeles för trött... Men när blöjbytet var färdigt, ja då var det matdax igen! Men sen sov jag oxå till 10.15 idag...

Vår andra promenad gick till bilverkstan... Vi lämnade in bilen igår o nu fungerar den perfekt! Så jag tog lilleman i Baby Björnen, som vi har lånat av vänner, o gick för att hämta den! Och nu har jag kommit på att han gillar babyselen, han somnade nämligen direkt... Så nu har jag haft den på mig ikväll. Sigge har hängt på min mage medan jag har hängt tvätt och diskat!  Att vi inte har gjort detta tidigare! Fast det är lite jobbigt för ryggen...

Middag har jag inte hunnit med idag. Andreas jobbar kväll o kommer först vid 21 så jag måste nog ta tag i det där nu... Men eftersom han äter på jobbet blir det nog något lätt, typ flingor o mjölk! Haha!
Andreas har det lyxigt idag och ska på Tommy Nilsson (han spelar på stan) med jobbet! Jag orkar dock inte gå ner, även om det är himla kul att det händer nåt här i stan! Få gå i nästa vecka istället!

Ha de bra! Kram 

Nya tag!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-25 KLOCKAN: 23:48:01
Nu har vi bestämt oss Sigge o jag... Vi ska inte längre ligga på latsidan...  
Vi har skaffat oss en STEGRÄKNARE och ska nu rapportera (dagligen) här på sidan hur många steg vi går!  I och med det finns det inte en chans att fuska!!! Förhoppningsvis lyckas jag oxå gå ner ett par kilo i vikt med hjälp av denna lilla apparat!!!!
Önska oss lycka till!!! :)

Sov gott!

Sigge!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-25 KLOCKAN: 14:30:38

Här kommer nu en bild på min lilla älskling!!!

Idag ska vi på föräldraträff och kanske får vi träffa någon av de nya medlemmarna.
Kameran ska med, jag lovar!!!

Tack för all hjälp!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-24 KLOCKAN: 22:41:52
Äntligen har jag fattat varför min text varit så lustig på bloggen! Jag hade visst tryckt på en knapp som gjorde att texten  flöt ihop!
Tisdagen är över... Jag har fått mycket gjort (för en gång skull) Mamma och pappa var nämligen nere hos Sigge o mig! Så jag har  betalat mina räkningar, fixat med försäkringskassan och med barnbidraget! Jag har också hunnit städa toan medan mamma dammsög resten av lägenheten! Det var ju inte riktigt meningen... Det var ju jag som skulle städa medan mamma o pappa skulle kolla till Sigge! Men tack för hjälpen!
Jag har det inte riktigt som dig Jenny... 4 timmar... Shit vad Elsa kan sova... Sigge sover oxå... i en kvart om jag har tur! haha!
Vet ni vad... Jo, vi var o köpte en kamera idag oxå som jag får av Andreas i förtidig födelsedagspresent! Så snällt, så snällt! Därför ska jag nu börja ta lite kort på min pojk!!! Jag är iaf mycket glad över detta!

Sigge gråter... Jag måste gå!

Matmaskinen kommer älskling!!!!

Gratis Bio, Gratis Bio!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-24 KLOCKAN: 22:31:42
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=43842

Nytt stycke -hur gör jag????

PUBLICERAT DEN: 2008-06-23 KLOCKAN: 22:50:13
Varför får jag inte olika stycken på min text längre????????? Varför flyter all text ihop! Gillar verkligen inte detta... Hur ändrar man på det! När jag skriver ser det ju ut som olika stycken och sen flyter all text ihop iaf! Så himla fult och tråkigt! :(

Måndag med Sigge!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-23 KLOCKAN: 22:43:51
Den som säger att man hinner med mycket som nybliven förälder måste skämta... eller så har jag en ovanlig bebis som behöver allt för mycket uppmärksamhet. Hmm... idag kom vi ur sängen efter 10. Då skulle jag försöka sminka mig megasnabbt innan lilleman vaknade, men jag hann ungefär till hallen (ett par meter) när han började gny. Fort som sjutton fick jag göra det allra viktigaste... gå på toa o tvätta ansiktet typ... sen var det tillbaka till sängen. Hämta med honom till vardagsrummet o så mata lite... Han somnar i stort sett alltid när han äter, vilket är en av anledningarna till varför jag får mata så ofta! Men denna gång tänkte jag att det skulle vara positivt, då skulle jag få ett par minuter för mig själv medan han halvsov. Efter matningen la jag honom i soffan. Jag såg redan då hur mungipan började röra på sig... Halvsprang ut i köket, fixade ett par mackor o ett glas juice o så tillbaka till soffan. Under ätandet fick jag ha honom i knät så att han skulle sluta gråta... Berättade sedan för Sigge att vi skulle gå och posta lite brev, men först var det dax för mat igen... La honom sedan i soffan för att få en chans att klä på o göra mig iordning. Sedan var det hans tur... blöjbyte och rena kläder på. La honom i vagnen för att gå. Då blev han "hysterisk" och skulle ha mat igen! Satte mig i soffan, matade, la honom i vagnen och så ut... När jag väl kommit ut insåg jag att jag glömt hans täcke, men lilleman hade helt plötsligt somnat så ärligt talat struntade jag i det! (han fick ha en spyhandduk som täcke - dock nytvättad handduk) Promenaden var bra, det var skönt ute och Sigge sov hela tiden! Väl hemma igen vaknade han o var hungrig. Men vi som hade tvättid... Jag tänkte att vi nog skulle hinna starta ett par maskiner innan det krisar... Snabbt ner med lilleman i babybjörnen... Lilleman grät hela vägen till tvättstugan, i tvättstugan och hela vägen tillbaka! Fy vad elak jag kände mig och hela tiden tänkte jag "vad ska grannarna tro..." Matdax igen... (Jag hann läsa Barometern under tiden!!!) Satte på fotbollsskivan och dansade med lilleman sittande i babybjörnen till "ingen kickar fotboll som han Zlatan..." Lilleman gillade det! Ner i tvättstugan igen, i med nästa tvätt och sedan upp för att plocka lite. Klockan var nu 15.45, jag var helt slut. La mig i sängen med lilleman, han åt o jag halvsov! Så kom pappa äntligen hem!!!!!!!! Han fick ta lilleman medan jag fixade iordning tvätten... Undra hur lång tid det ska ta innan man får rutin på vardagen... Det känns verkligen som ett heltidsjobb med en bebis!!! Imorgon kommer mormor o morfar ner, då ska jag försöka hinna tvätta golven och betala alla räkningar. (Man måste verkligen passa på när man har barnvakt!) Dax att sova, God natt!!!

Söndag kväll!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-22 KLOCKAN: 22:39:28
Nu är vi tillbaka till vardagen i Kalmar! Midsommarhelgen var mycket bra, dock lite hektiskt (speciellt lördagen) då vi for runt mellan olika kompisar och släktingar för att visa upp Sigge! För er (våra vänner) som läser detta, TACK för alla fina presenter vi fick! Så fort jag får en ny kamera ska jag visa upp några av alla de saker som Sigge fått! Imorgon börjar Andreas sitt sommarjobb så nu blir jag ensam med Sigge om dagarna. Men det ska nog gå bra det oxå! Längre och bättre inlägg kommer imorgon (om jag får för Sigge!!!!) Nu har en liten tjeja till kommit i vår föräldragrupp! Grattis, grattis Malin och Peter till den lilla! Ska bli så roligt att träffa er inom kort! Nu ska vi se förlängningen på Spanien - Italien matchen! heja Spanien!!!! =) Kram Sandra

Midsommar!

PUBLICERAT DEN: 2008-06-19 KLOCKAN: 22:23:20
Fin blomma, taget av mormor i Storebro!

Min profilbild
RSS 2.0