Picknick time...

PUBLICERAT DEN: 2008-07-30 KLOCKAN: 18:37:22
Igår var det dax för lite picknick. Mamma hade inte ätit på hela dagen och tjatade massor på pappa att hon var hungrig! Jo men maten skulle gå fort att grilla sa pappa... Men vad han inte visste då var att den ena engångsgrillen inte funkade och att köttet var mycket större än vad han trodde! Solen hann nästan gå ner innan mamma fick någon mat och när köttet ÄNTLIGEN var färdigt smakade det  tändvätska så både mamma och pappa slängde sitt kött...
Vilken tur att mamma hade gjort en pastasallad oxå, annars hade nog mamma varit vansinnig! Nu skrattade hon mest åt allt!
Jag var iaf väldigt nöjd med en stund ute i sommarkvällen!






Jag väldigt nöjd!


Sigge

Vi börjar bli duktiga...

PUBLICERAT DEN: 2008-07-29 KLOCKAN: 14:56:36

Idag har vi varit väldigt effektiva mamma och jag! Vi har... tvättat 3 tvättar och bytt sängkläder... Varit på Netto och handlat lite småsaker, bla grönsaker för att mamma håller på med en pastasallad som vi ska ha med på vår picknick ikväll! Sen har vi dammsugit för att vi får gäster imorgon! Pappas kompisar Tobbe och Cissi och deras 2 barn Jonna och Jessie kommer hit! De har aldrig varit här förrut så det ska bli skoj!

Bäst att hjälpa mamma lite till nu...

Sigge


GRATTIS!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-29 KLOCKAN: 14:31:19
VAD ÄR DET FÖR EN DAG
VAD ÄR DET FÖR EN DAG
FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG
FÖR DET ÄR SIGGES 2 MÅNADERS DAG
HURRA HURRA HURRA!!!!!


Föräldragruppen och lite sånt!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-28 KLOCKAN: 23:03:46
Åh vilken härlig dag det har varit! SÅ varmt och skönt!
Vi hade sovmorgon idag alla 3 och utnyttjade det verkligen... 11.30 hade vi bestämt med de andra i föräldragruppen om att träffas på Byttan här i parken. Det är så himla mysigt där, men idag var det nästan lite för varmt!
Där åt vi iaf god glass och njöt av sällskapet! Jag har fått kommentarer om att vi träffas väldigt mycket i föräldragruppen... Och det gör vi ABSOLUT! Men det är bara för att det är så kul. Varje vecka följer vi våra små pluttar och jämför och kommenterar deras framsteg. Och jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta med det länge till framöver!  Idag bestämde vi att vi skulle ses på fredag igen och det ska bli lika kul...
På tal om föräldragruppen så är det så att vi 7 som brukar ses är mellan 26 och 30 år (tjejerna) vilket gör att vi har endel gemensamt och det är alltid lika roligt med tips och idéer! =)
Har ju hört från andra hur negativa de är till föräldragrupper....

Efter träffen var Andreas, Sigge och jag en sväng på stan! Vi köpte lite presenter och en sjal och ett hårband till mig till bröllopet! Jag köpte allt i svart vilket jag kanske kommer att ångra! Kanske blir jag lite väl mörk för att gå på bröllop! Kanske ska byta, måste fundera... Vad tycker ni?

Har oxå hunnit med en snabb sväng på IKEA idag men då blev Sigge ledsen så det gick väldigt snabbt! Han är väldigt lik sin far på det sättet sigge, gillar verkligen INTE affärer!! Haha!

Imorgon är det "vanlig" dag igen och Sigge och jag blir ensamma... Kanske skulle jag försöka sola lite. Har ju fått vita ränder från ett linne, vilket INTE kommer vara snyggt med en halterneckklänning på bröllopet. Vad tänker jag med egentligen???

Håller på förfullt med dopet nu. Kan inte bestämma mig! Andreas säger att jag får bestämma vad och hur jag vill göra! Han struntar i vilket och skulle nog helst slippa helt. Men ett dop är endå ett dop och jag vill ha det, om bara ett väldigt litet! Ska försöka sätta mig och ringa runt och boka något imorgon!

Dax att sova! God natt.

Helgen som varit...

PUBLICERAT DEN: 2008-07-27 KLOCKAN: 21:23:46
Nu är det ett tag sedan sist igen! Sist vi skulle skriva fungerade inte bloggen tyvärr och sedan har jag inte orkat bry mig under hela helgen!
I torsdags var vi på Boholmarna och grillade med föräldragruppen! Det var himla trevligt. Kanske lite för trevligt för killarna som fick dricka alkohol... Vi tjejer har nu bestämt att så fort vi slutat amma ska vi allt ge igen!!!

Under dagen var dock mamma och pappa nere så Andrea, Sigge och jag följde med dem till Öland. Där var vi först på Evas kroppkakor i Köpingsvik och käkade. Mycket gott tyckte alla utom jag som äter det men inte direkt är någon fan av det! Sedan åkte vi in till Borgholm och där strosade vi omkring lite innan vi tog oss en glass och åkte hem! Vi tyckte alla om utflykten och Sigge var mycket nöjd med denna resa!!! =)

I fredags var sedan Andreas ledig, då var Larsson på besök! Vi gjorde i stort sett INGENTING! Sigge och jag åkte till Storebro på eftermiddagen för att Andreas skulle gå i skolan! Ja tro det eller ej men Andreas läser faktiskt på sommaren oxå!!!! Denna helg skulle han bo över på Öland och vara borta enda till 17 på lördagkvällen + att han skulle jobba idag så Sigge och jag drog hem till mormor o morfar!

Där var det lugnt och skönt! Vi åt god mat och bara var... Sigge var även då på ett mycket gott humör!
Sedan kom lördagen och med den en arg och mycket ledsen Sigge! Han grät i stort sett hela dagen... Mamma, Sigge och jag tog en promenad upp till Fredensborg då jag skulle passa på att träffa kompisar vid Gissen. Sigge grät i stort sett hela vägen i vagnen! Troligtvis för att det var så hett! Vid badplatsen sedan fick han mat o så låg vi på en filt i skuggan och då mådde han mycket bra. Men så fort vi gick hemåt igen blev han ledsen! Han grät sedan hela kvällen! Kan tillägga att han var vaken från 09.30 - 22.00 med en liten nap på ca en kvart! Helt sjukt! Inte konstigt att han var så ledsen hela tiden...
Glömde ju skriva att jag tog årets första dopp där i Gissen. Så skönt, så skönt och Annie, Carro o Björn... det är alltid lika roligt att träffa er! =) (Händer tyvärr allt för sällan nu för tiden!)

Idag har det varit lugnt igen. Sigge har mått bra men varit mycket svettig! Stackare! Vi tog en sväng in till farmor och farfar för att fika och sedan åkte vi ner och såg när Edwin spelade i Bullerby Cup!
Där var farbröderna och Ann-Sofie och Issa! Det var kul att träffa dem även om Sigge sov i stort sett hela tiden! =)
När vi kom tillbaka till Storebro fick vi lite grillat innan vi åkte tillbaka hit till Kalmar, mums! Sigge invigde oxå friggebods verandan med en spya...

Bilder får jag sätta in senare... Dax att mata Sigge.

Ha de bra.

Hela helgen...

PUBLICERAT DEN: 2008-07-22 KLOCKAN: 21:36:35
Nu var det jättelänge sedan jag var inne och skrev igen! vi har haft fullt upp hela helgen och i början av veckan. Jag tror att vi skrev att vi skulle på travet i fredags. Dit kom pappas moster som är delägare i en häst. Denna häst sprang här på travet i Kalmar och den vann!!! Så mamma och pappa vann lite pengar... Tyvärr vågar de ju inte satsa några stora pengar  så det blev inte förhöjd veckopeng för min del tyvärr!!!!


King of Kings på Kalmartravet...

I lördags sedan kom mina busiga kusiner igen och Edwin o jag bytte fotbollsbilder. Nu börjar det se riktigt bra ut i mitt album... Det var kul att träffa dem igen o nu vågar Issa oxå hålla mig!
På kvällen åkte vi sedan till mammas kompis PETRA på Öland. Det varjättelångt o mina roliga föräldrar som tror att de hittar överallt körde givetvis fel så vi kom himla sent dit! Men det var kul där i alla fall!



mamma och jag på Öland


På söndagen sedan var vi hos farmor o farfar på campingen o det var skönt att bli omhändertagen av dem... Nu har de rest hem o nästa gång får jag träffa dem i  Vimmerby.
På söndagkvällen sen kom mamma o pappas kompisar ÅSA och FREDRIK o de fick träffa mig för första gången... De bor nämligen LÅNGT bort... Västervik heter visst staden, där har jag bara varit när jag låg i mammas mage!!!  De håller på att planera sitt bröllop o därför har vi inte hunnit träffas tidigare. Men på bröllopet ska vi i alla fall och det är den
2 Augusti, det ska bli kul. Mitt allra första bröllop!

På måndagen sedan åkte våra gäster till Öland för att träffa en annan liten Sigge, en helt nyfödd liten kille. Då gick mamma o jag o träffade de andra i föräldragruppen. Denna gång var vi på Byttan i stadsparken o fikade!
Nästa gång vi ses ska vi grilla tillsammans på Boholmarna, det ska bli mysigt!

På måndagkvällen sen var vi givetvis  på KALMAR FF- MALMÖ FF. Och självklart så vann ju Kalmar... med 3-2. Det var en bra första fotbollsmatch för mig!! Och det var så himla mycket folk!!! Det var ju avtackning för Ceasar Santin. Hej då o Lycka till Ceasar!!!



mamma och jag på Kalmar FF - Malmö FF

Idag har jag varit på stan med mamma, Åsa o Fredrik. Vi var på Lindex o mamma hittade några tröjor åt mig på rean!! På eftermiddagen kom det massor med killar o snodde Fredrik... Mamma kallade det för svensexa...
Pappa är visst med där nu ikväll!
Moster Andrea har oxå varit här en stund ikväll. Mamma o hon åt HULKENglass!! Grr....


mamma och jag gosar!


Nu måste jag visst ha en ny blöja! Mamma klagar på att det luktar illa! Sov gott!

Sigge

I´m Yours!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-18 KLOCKAN: 13:28:04
Idag tänkte vi ha gått ut till farmor och farfar på Stensö men det har bara regnat och regnat. Inget roligt alls och därför har vi stannat hemma!
För att få Sigge att sova har vi dansat till Jason Mraz. Han tycker om I´m Yours... och sedan somnade han så gott till de andra låtarna..


Jippo på torget!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-17 KLOCKAN: 23:33:19
Idag har vi varit på larmtorget på sommarjippo men jag ville inte riktigt och grät i stort sett hela tiden. Enda gången jag var nöjd var när farfar bar omkring på mig och när jag fick mat av mamma! Vem vet, kanske överröstade jag den där smörsångaren som stod på scenen!
Imorgon ska vi visst på travet. Farmors systers häst ska visst springa. Då ska mamma o pappa dit och göra av med pengar! Haha!
Sen på lördag så kommer mina busiga kusiner igen och jag ska säkert byta fotbollsbilder med Edwin!!! =)

Nu är det bäst att jag sover... Har lärt mig sova en LITEN stund i min egen säng. 2 timmar per natt ungefär. det räcker väl? Sov gott

Sigge

på stan...

PUBLICERAT DEN: 2008-07-17 KLOCKAN: 16:17:00

Idag var mamma och jag med moster Andrea o Martin på stan. På vägen hem öppnade sig himlen...
Vilken tur att jag låg under regnskyddet i vagnen!!!!



Grattis Sigge 7 veckor!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-17 KLOCKAN: 16:13:53


visst är jag ett riktigt charmtroll!!!!



Campinglivet gör mig trött!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-14 KLOCKAN: 21:07:10
Under helgen och idag har vi varit ute hos farmor och farfar i deras husvagn. Där har vi bara tagit det lugnt. För det mesta har jag tyckt att det varit mycket bra och sovit hur bra som helst. Nästan hela tiden faktiskt! Men i lördags var jag inte glad... Jag hörde då att de pratade om att de kanske kunde bli vräkta när de hade en sån gaphals som mig där...
Jag var ju bara hungrig och ingen fattade det!!!!
Idag har mina busiga kusiner varit på besök med deras pappa Markus! Edvin och jag har bytt massor med fotbollsbilder så nu börjar mitt album se mycket bra ut!
Både Issa och Edvin har tagit väl hand om mig där ute, det kändes bra så det kan de få göra igen! Fast byta blöja var de visst INTE intresserade av att göra på mig!

Imorgon ska vi med föräldragruppen till Krusenstjärnska och fika lite. Det ska bli jättekul. Då får jag träffa Vilma och Nils som jag ännu inte har sett! Vad kul!!! =)



Sigge med kusinerna Edvin och Isabelle!

Det GÅR ganska bra...

PUBLICERAT DEN: 2008-07-12 KLOCKAN: 18:16:48
Om ni undrar hur det fungerar med promenaderna så går det faktiskt ganska bra. Vi är ute minst en gång/dag och går. Men stegräknaren är kass och därför har inga steg rapporterats! Ska försöka fixa en ny någon dag framöver!

Sigge första gången i babysittern, det gick ganska bra!!!

Fina foton!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-12 KLOCKAN: 18:05:46


Sigge ligger mycket nöjt i soffan och sparkar lite! De snygga jeansen är från
H&M!!!!



Har ju glömt skriva att första riktiga leendet kom lördagen den 5/7.
Här visar han det även på bild... Gullunge! =)

veckan som varit

PUBLICERAT DEN: 2008-07-12 KLOCKAN: 17:57:01
Det är skönt med helg... Då är inte bara mamma hemma utan pappa oxå! Då får man ligga kvar i sängen och gosa... LÄNGE!
Idag har vi haft besök av mammas barndomskompis Annie och hennes mamma. De kom med fika och det var riktigt trevligt! Idag har även farmor och farfar kommit hit till Kalmar. De ska bo på Stensöcamping denna vecka och ikväll ska vi gå dit och grilla! Mums!

I veckan har även mormor och morfar varit på besök och det var mycket trevligt... Då tog de hand om mig...
Och i torsdags kom moster Andrea och Martin hem från sin semester och då var vi där och fikade och jag fick jättefina kläder i present!
Igår passade vi på att spela lite minigolf på Stensö. Mamma och jag kom sist... Eller vi lät de andra vinna för att de inte skulle bli ledsna! Haha! Det var roligt! =)


Mamma och Sigge

inget vettigt alls!

PUBLICERAT DEN: 2008-07-09 KLOCKAN: 23:19:02
Så var onsdagen oxå över! Ikväll har vi varit på föräldragruppen o träffat 2 av de nya bebisarna, Leo och Alice! Så trevligt! Filippa och Embla var oxå där!!! I nästa vecka ska vi träffas på krusenstjärnska istället, det ska bli mysigt!!!

Imorgon kommer mormor o morfar hit o kanske kommer moster Andrea o Martin hem från sin semester, vi får väl se!
Dax att sova!

Kram

Min profilbild
RSS 2.0