Gratis Bio!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 23:23:31
Missa inte din gratis biobiljett!
Besök www.gratisbio.se
Värvare = mizzlarsson


ARG som ett bi!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 22:42:32
Nu ikväll har jag varit förbannad! När vi kom hem hade någon skurit i ett av Andreas bildäck... Detta betyder PUNKA!!!!!!!!! Hur roligt är det?! Och moget?????????? Nä inte alls. Vem fan går och gör såna saker då?
Vi var heller inte ensamma om att ha drabbats... En annan bil på gatan såg likadan ut som Andreas, platt däck med knivmärke i!
Men så jäkla onödigt... Vem fasen gör sånt!? Fatta, detta KOSTAR och det är VI som får betala!!!!!!! Mycket onödiga pengar!!!!!!!! =(

Åka Karusell och äta karamell...

PUBLICERAT DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 22:37:43
I helgen har vi varit i Storebro och Vimmerby igen! På fredagen var vi först hos mormor och morfar och så kom moster Andrea och Martin. Som jag skrev förrut så har jag haft problem med matningen i helgen. Mjölken har bara slutat komma och tur var att jag hade med lite Baby Semp så att Sigge ändå klarade sig!
På lördag förmiddagen sen åkte vi på Hultsfred marknad och gick där en sväng! Sigges första marknad och den var jätte intressant! Han kollade in allt och alla! Det var SÅ spännande!
Men efter ett par timmar där blev det förmycket och han somnade i baby Björnen som jag bar honom i!
Från marknaden hade vi med oss spislock och MARIANNELUNDSKARAMELLER så klart!!!

När vi kom hem hade mormor och morfar lagat goda pajer och dukat fram med ost och vitlöksbröd! Mmm... så gott! Vi åt och hade det trevligt!
Samtidigt pågick Finnkampen (jag brukar inte missa den men i år hade jag så mycket att göra med Sigge så jag fick strunta i den!) Däremot såg vi när Nicklas Wiberg sprang sina lopp... För några år sedan pluggade vi ihop (och festade några gånger ihop) så vi var mycket nyfikna på hur det gått för honom sedan dess! det var kul att se honom!!!!!!!! =)

På lördagkvällen åt vi sedan kräftor och det var den första kräftskivan utan sprit (för min del) på ganska många år!!!! =)Andrea och Martin hade oxå köpt krabben och det var MYCKET gott! =) Hade aldrig ätit det förrut!
Moster Mona och morbror Roger var oxå på besök och Sigge fick en jättefin barnskiva med alla Astrid Lindgrens kända sånger av Roger! Mysigt! =) Den ska vi spela och sjunga till! =)

Idag har vi varit hos farmor och farfar! Där hade kusinerna Edwin och Issa bott över så Sigge fick busa lite med dem!
Där fikade vi lite på förmiddagen och sedan kom kusinernas föräldrar och farbror Nicke och då fick vi jättegod middag!
På eftermiddagen sen såg vi på fotboll (jag sov nog mest...) men det var i vilket fall Kalmar mot Gif Sundsvall! Matchen slutade 3-0! HÄRLIGT!!!!!!!!!! HEJA KALMAR!!!!!!!!!!!!!
Nu vinner vi!!!!!!!! =)
Eller vad tror ni?

Pinsammast på länge...

PUBLICERAT DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 22:09:44
Så jag har gjort något pinsamt i helgen... Men jag får väl bjuda på de...
Saken är den att jag under helgen inte haft någon mjölk, till Sigge, i mina tuttar! Mia i min föräldragrupp har en mamma som jobbar på BB... Så jag messade Mia och bad henne höra med hennes mamma om det är normalt att mjölken bara slutar utan anledning! Och skrev typ "Hej! Hur är det? Jag har problem... Har inte längre någon mjölk i mina tuttar, kan du höra med din mamma om detta är normalt"
och sedan la min telefon av... Den börjar bli gammal så den gör det ibland! När jag väl fått igång telefonen igen såg jag att ett meddelande låg i utkorgen och antog att det var just det meddelandet och JA det var de! Men så stod det ANDERS CHEFEN på meddelandet och jag skulle då ta bort det och tryckte istället iväg det!
Så mitt sms om mjölk i tuttarna hamnade hos min "gamla" chef Anders på Resebyrån i Bankeryd! GAAAAAA!!!!

Jag slutade hos honom 2004 men vilken tur att jag känner honom så väl att jag vet att han bara höll på att garva ihjäl sig när han läste detta! Pinsamt pinsamt! Hmm... jag kommer bli trackad så länge jag lever! HAHA!
Men om du nu skulle läsa detta Anders så URSÄKTA för detta sms!!!!!!!!!!!
Och... jag bjuder på det!!!!! =)

Sigge 3 månader

PUBLICERAT DEN: 2008-08-30 KLOCKAN: 09:22:01

HIPP HIPP HURRA!!!!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-29 KLOCKAN: 14:08:06
GRATTIS SIGGE 3 MÅNADER IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Är du godisgris som jag????

PUBLICERAT DEN: 2008-08-29 KLOCKAN: 12:01:39
Ja var då med och tävla hos Junitjejen.se om choklad!!!


Fina foton.

PUBLICERAT DEN: 2008-08-28 KLOCKAN: 22:07:27
Vackra Kalmar!


Allt går som på räls...

PUBLICERAT DEN: 2008-08-28 KLOCKAN: 21:51:56
Då har torsdagen gått den också...
Har haft fullt upp även idag, hela denna vecka har verkligen varit planerad in i minsta detalj! Herregud alltså! Nu får vi nog börja lugna ner oss lite igen så att jag orkar med! Haha!
07.15 ringde min klocka idag, shit så trött jag var då... Tror att jag låg kvar till 07.30 eller nåt och insåg sedan att jag verkligen var tvungen till att stiga upp för att hinna med alla besök... Undra när jag senast gick upp så tidigt!? Kändes som att Sigge hade ätit hela natten... Jag var helt slut och så hade jag en del spya på mig...

En snabbdusch hann jag med innan mina grabbar började sakna mig...
Sen bar det av till MVC! Jag skulle nu göra min "efterkontroll" och visa att jag kunde knipa bra... "Utmärkt" sa min barnmorska!
Vi gick även genom födelsejournalen, den var riktigt häftig att se nu i efterhand, så detaljerad... Mycket av det som stod har man tyvärr glömt bort eller förträngt! Intressant! =)
Sen skulle vi givetvis visa upp vårt charmtroll också och min barnmorska blev riktigt förtjust! :)
Efter MVC var det dax för BVC. Som tur var så var vi lite tidiga dit så Sigge hann få mat och en ny fräsch blöja innan det var dax för vägning, mätning och spruta! :(
Vår lille plutt har nu blivit en riktig klimp... Hela 6360 gram och är 62 cm lång! Jag som alltid säger till IDA att hon har grädde i tuttarna! (Embla har vuxit snabbt...)  Nu är vi själva där... Han har verkligen ätit ifatt vår lille plutt! Inte undran på att jag sover dåligt om nätterna! haha!
Så var det spruta oxå... Fy vad jag tycker illa om sprutor... Andreas fick hålla hans ben och så tog hon i låret! URSH!
Sigge blev riktigt förvånad och så grät han i 10 sekunder, sedan var allt bra igen!
Under dagen har ha dock varit lite extra ledsen och kanske är det för sprutan... Han har i vilket fall fått lite smärtlindring och verkat betydligt nöjdare efter det...

Efter alla doktorbesök tog Sigge och jag en tupplur på soffan, så skönt och välbehövligt! =)

I eftermiddag har vi sedan varit en snabb sväng på ÖB på Öland och så varit o handlat lite mat...
Nu sover Sigge sedan en timme tillbaka och det är snart dax för mig att krypa ner till honom... är så himla trött!

Imorgon åker vi till Storebro igen. Vi ska ha "kräftfest" hos mormor och morfar och så ska vi eventuellt besöka Hultsfreds marknad! It´s the best!!! :)

Sov gott så hörs vi imorgon!

Trevlig helg! :)

Shopping!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-27 KLOCKAN: 20:26:54
Det är så kul med REA! Var på stan en sväng med Andreas, Sigge och farmor idag! Åhléns hade REA så jag stannade till där... Det känns bra när kläder kostar 20:-/styck! Då passar man allt på att handla! =)

Det blev ett par blå mysbyxor... ett par gröna byxor samt en orange body med fiskar på! =) Mycket bra! =)

Så farmor och farfar var nere idag. Det var trevligt och de fick då "ta hand om" Sigge lite...
De hade med en jättegod äpplepaj samt jättegod mat som vi oxå åt! =)
Det är verkligen lyxigt att få besök... speciellt när de har med sig maten själva! Haha!

Imorgon är det dax att ta första sprutan... Gaa! Stackars Sigge! Jag som HATAR sprutor... Hoppas verkligen att det går bra!  Hörs imorgon!

I´m cool!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-27 KLOCKAN: 19:47:00

5 bloggar jag läser dagligen!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-27 KLOCKAN: 18:08:23
Har ni några bloggar ni alltid följer? Det har jag... mer eller mindre varje dag, om så bara för ett par minuter dagligen!
De 5 jag läser mest just nu är följande...

1. Tumadres blogg är jag inne på ofta! Hon skriver bra om sitt liv som ensamstående mamma och så har hon roliga tävlingar!!! http://tumadre.blogg.se/
2. Är i precis samma situation som jag med en liten Elsa som är en vecka yngre än Sigge! Himla kul att följa!  http://www.fruljungner.blogspot.com/
3. http://melindalin.blogg.se/ Nybliven mamma till Leonel, skriver roligt!
4.Kompisar från förr... vill o måste hålla  mig uppdaterad på vad som händer i gamla kompisars liv... Därför läser jag http://alacilla.blogspot.com/  och känner mig iaf lite engagerad...
5. kommer inte på just nu... läser givetvis fler än 5 men återkommer med denna!

Mycket att göra...

PUBLICERAT DEN: 2008-08-27 KLOCKAN: 00:06:43
Idag har det varit en ganska så hektisk dag igen!
Sigge och jag var på möte på simhallen eftersom vi ska börja med babysim nästa vecka. Där fick vi lite info och fick gå en liten rundtur! Det bästa var att Sigge var hungrig när vi kom till simhallen... började gnälla lite och jag tänkte att jag skulle börja med att amma honom! MEN i simhallen fanns det SÅ mycket att titta på... Alla bebisar som var där, alla färger, sen givetvis alla ljud och den ovanliga lukten...
Hjälp vad mycket intryck!
Så han glömde bort att han var hungrig och väntade med att "klaga" tills rundvandringen var över. Givetvis fick han mat så fort vi lämnat hallen och även jag fick en fralla i mig!
Sen tog vi oss en sväng till Öppna Förskolan, där var det sångstund och massor med bebisar var på plats! Det var ganska mysigt förrutom att Sigge var mer intresserad av att titta och känna lite på Leo och hans mamma Mia istället för att höra mig sjunga! Hmm... kanske är inte min sångröst den bästa men det kan han väl ändå inte avgöra vid 3 månader??? Haha!
Efter sångstunden kom Andreas upp som då blev tuppen i hönsgården -enda killen på plats (förrutom pojkbebisar förstårs!)

Sen åkte vi tillsammans hem och städade...
Nä, vi hämtade min bil på verkstan först... En ny generator är nu insatt och min snälla pappa har fått betala! Stackars honom! Tyvärr har jag inte tillräckligt bra mammapenning för att klara av att betala stora utgifter på bilen... Men jag sa nu att det kanske är bättre att sälja den. Jag har inte råd att ha den och det är lite väl lyxigt med 2 bilar när man bor i centrala Kalmar!!!!! Det är bara att vi har haft den ett tag och man blir så fruktansvärt bekväm av sig... =/

Vi åkte iaf hem och städade sen... Vi tvättade, dammsög och städade toaletten. Imorgon ska jag försöka hinna tvätta golven innan Farmor och farfar kommer!

God natt!

Gratis bio -prova du också!

PUBLICERAT DEN: 2008-08-26 KLOCKAN: 23:48:50
Läste på en blogg att det finns möjlighet till gratis bio nu igen! Detta blev jag givetvis sugen på och anmälde mig...

http://www.biobiljett.nu/de7211feo5

Det verkade väldigt enkelt att få en biljett och saken är den att både värvaren och vinnaren har möjlighet att få en biljett denna gång! Så varför inte testa? Gå in och samla lite poäng du också...

Fina foton.

PUBLICERAT DEN: 2008-08-25 KLOCKAN: 23:33:18
Fortsätter på temat "fina foton".
Trappen finns i Machu Picchu PERU
Taget Jan-07


Min profilbild
RSS 2.0