Sköna Maj Välkommen!

PUBLICERAT DEN: 2008-04-30 KLOCKAN: 14:31:04
Strax drar vi iväg hem till Bige Bridge för att grilla och se på elden. Imorgon är det meningen att vi ska försöka oss på att bygga ihop en friggebod! Martin måste få ha någonstans att sova när han besöker oss där... Vi har annars ingen plats för honom!!!! Skämt å sido, han är lite för allergisk mot mammas katt så han brukar ha problem med att bo över, men nu ska vi minsann hjälpa honom att överleva även där...
Trevlig Valborg på er alla!

Kram Kram

Vecka 36,5

PUBLICERAT DEN: 2008-04-29 KLOCKAN: 16:12:36
image16       image18 
Nu har vi varit på ny kontroll. Allt såg och kändes bra. Hjärtljuden låg idag mellan 140 - 150/min vilket är helt normalt! Jag hade endast gått upp 1 kilo på 2 veckor, vilket kändes mycket bra... Känner mig ju stor som ett hus och hur klumpig som helst just nu!!!! Vi skulle oxå kolla om bebisen fixerat sig nu, vilket var svårt att känna till en början så vi fick göra ett mycket snabbt ultra ljud... Det enda vi fick se dock var bebisens huvud som ligger där det ska! Mycket skönt att se med egna ögon...
Nu ska det då endast vara 1 månad kvar tills vårt lilla pyre kommer =) LÄNGTAR SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll blir det fika med föräldragruppen. Det ska bli trevligt med något onyttigt och lite skvaller!

Kram Kram

Måndagens höjdpunkt...

PUBLICERAT DEN: 2008-04-29 KLOCKAN: 11:55:34
Hmm... nu är jag lite ledsen... Varför måste det hela tiden ta slut???? Åh, jag vill ju ha mer, se mer av  Wentworth Miller... Han är verkligen en pudding! En läckerbit man vill sätta tänderna i! Och så är programmet över IGEN, precis när det just börjat! Så sur man kan bli... Snälla Prison Break kom tillbaka!!!!  Jag längtar så....          
                                                                                                         
                                                                                                                

Varför SÅ Stor???

PUBLICERAT DEN: 2008-04-28 KLOCKAN: 19:04:13
Fick tyvärr inget jobb idag. Det är ganska segt att vara lärarvikarie och aldrig veta från dag till dag om det finns jobb att få eller ej. Däremot fick jag till hela nästa vecka och det känns himla bra. Då vet jag att det åtminstone kommer in några kronor på kontot i juni månad! Sen vet jag ju inte om jag klarar av att jobba så mycket mer... Men jag får ta dag för dag o det är helt ok för mig!
Fick hålla mig borta idag oxå då Andreas skulle plugga det sista inför tentan imorgon. Jag spenderade typ 1,5timme på City Gross... Andreas sa efteråt att det inte är säkert att han släpper iväg mig ensam igen då jag kommer hem med saker som absolut inte fanns med på inköpslistan! HAHA! Gissa vad det var jag kom hem med???!!!!

Iaf så är det skit jobbigt att storhandla i en sån STOR butik som CG. För det första så hittar man ju inte så därför tar det typ 1,5timme att promenera i lugn takt genom affären, det man ska ha ligger ju oftast bland hyllorna längst in i affären! Annars så var det rätt trevligt där idag, typ inget folk och mycket skit att titta på! HAha! Dock har jag ett ganska så stort problem med dagens mataffärer! Något som jag har funderat på ganska länge och som någon kanske kan lösa åt mig... Varför har de gjort kundvagnarna SÅ ENORMA???? Hilda, du vet säkert!!!!????

För det första, vi är endast 2 i vår lilla familj (än så länge) och när vi STORHANDLAR rymmer vi typ en  hundradel av hela vagnen...  Vi behöver INTE ha en så lång vagn och heller inte så djup. Idag trodde jag att jag skulle slå över när jag skulle lägga i mina varor i vagnen. Eftersom jag nu har en ganska så stor mage i vägen så får jag liksom kliva upp på underredet på vagnen för att lägga i saker för att den (magen) ska tycka att det är behagligt... Flera gånger kändes det väldigt obekvämt, som om djupet aldrig skulle ta slut och jag skulle tippa över kanten...  För det andra så går ju dessa enorma vagnar heller inte att styra, man får ju tyvärr ta i för kung och fosterland och min shoppingtur blir liksom ett helt träningspass! Shit vad sjukt det måste se ut!!!!
Nä, tillbaka med de vanliga vagnarna tack!! Hur många vi än blir i vår familj så kommer vi ALDRIG att kunna fylla dessa enorma kundvagnar. Korgarna med hjul på tänker ni kanske då... jo, de är faktiskt jätte bra men man få ju inte plats med så mycket i dem... Nog om affärerna!

Imorgon ska vi gå och lyssna på vår lilla bebis. Förhoppningsvis ska hon/han ha fixerat sig oxå, men det kändes inte som det idag men hoppas, hoppas!!!!

Så vad var det jag kom hem med från CG????? Nu är ni allt bra nyfikna va???
 Jo ok då jag lovar skriva det... KFF ÄR BÄST skivan!!!! Så bebis och mamma har lyssnat på den några gånger nu! Jag kan ju inte bara tillåta Andreas att sjunga Djurgårdsvisor för honom/henne hela tiden! Nä, in med lite                 ♥ KFF är bäst, KFF är bäst! ♥

Ha det så bra!

Söndag eftermiddag!

PUBLICERAT DEN: 2008-04-27 KLOCKAN: 15:50:56
Jaha då var det söndag eftermiddag och helgen är i stort sett över. Så vad har hänt? Vad har jag gjort? Jag som hade en sån fin lång lista på allt som skulle göras! Haha!
Jo, jag har deklarerat (är dock inte helt färdig), sett filmen (den var inte direkt någon höjdare, men helt ok!). Jag har också hunnit besöka Andrea och Martin, fick så goda mackor där, tack, tack!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jag har försökt (iaf idag) att hålla mig borta från Andreas men är man en mkt pratsjuk människa så kan det vara lite svårt ibland! =/ Och så får jag skit för att jag inte är tyst... trots att han faktiskt svarar på alla mina frågor och kommentarer.
Har inte orkat städa toan än men tänkte att det kanske är dax att ta tag i det nu eftersom jag ändå måste hålla mig tyst o borta en stund till...
Jag har heller inte kollat in grannen (mer än på tvn) Hade ju glömt att de skulle till Ellosland och inte alls spela i Kalmar i helgen!!!! Åh vilken tråkig match det var... =(  Eller egentligen, för min del, var den helt ok jag hann ju deklarera samtidigt! Så intresserad var jag! HAHA!

Idag har jag gjort så många roliga och fina fynd på tradera. Jag vet Cissi man ska inte köpa så mycket kläder innan bebisen kommit men det är för svårt för att låta bli! Helt nya och mycket fina kläder har jag iaf köpt från Sagoboden! det ska bli så kul att få hem dem... LÄNGTAR!!!!!

Dax att leta upp skurmedel och trasor... Se upp alla dammråttor, här kommer städpatrullen!!!!!!!!!

Kram på er!

Fredag förmiddag!

PUBLICERAT DEN: 2008-04-25 KLOCKAN: 09:49:01

Då är det snart dax att åka till jobbet. Börjar och slutar sent idag... Ska stänga igen! Trist fredag men det får man ta när man är vikarie! Det trevliga är dock att min kära sambo är på samma skola idag så vi kommer ses där ute!!!

Orkade inte skriva igår... Min sambo tjatade på min för mycket... Haha! Nä men först hade han köpt något travprogram på nätet för att se sin häst springa (har en liten andel i en häst!!!!) men när det väl kom till kritan visade de inte från Gävle där han sprang! Så först var han sur på det... Sen blev hästen BARA fyra... Hmm... Ja, jag förlorade hela 20kronor på VP!!!! Då var han sur över det! Stackars häst, måste väl ändå vara kuskens fel tycker jag! =) Sen var det ju fotboll på TV och den matchen verkade så där. Han var mest sur o tvär tycker jag! Djurgården fick ett poäng iaf så en liten tröst var det kanske???? Jag höll mig dock mest vid datorn och sedan framför tvn i sovrummet för att slippa höra hans gnäll!!!! Älsklingen då tycker om dig iaf!!!!!!!!!! haha! =)

Så vad händer i helgen??? Jo jag ska...

1. Ta det lugnt
2. städa toan (tyvärr så gör den inte det av sig självt o ingen annan gör det i denna lägenhet...)
3. Hålla mig borta från min sambo som ska tenta plugga.
4. Deklarera färdigt, det ska in nästa helg va???
5. Bebisen i magen o jag ska smyga på och kolla in vår granne... sa jag förresten att han spela i KFF??? (skämt o sido, jag har faktiskt en läcker kille att kolla på hemma i min egen lägenhet!!! Men i brist på annat...)
6. Våldsgästa Andrea och Martin
7. Kolla på Djävulen bär Prada
8. Göra en inköpslista på allt bebisen behöver ha (ska till Ullared i nästa vecka!)
9. Fixa typ 400 foton från USA som ska in i ett mycket fint album!!!!

Nog från mig, måste äta lite frukost innan jag ska ut o jobba! Förresten nu höll jag på att glömma igen... INTE ALLS MIN MENING!!!!

Grattis Robban till er lilla bebis! Hoppas att ni alla 3 mår bra! Lycka till framöver!!!


Vi älska Kalma...

PUBLICERAT DEN: 2008-04-23 KLOCKAN: 22:06:32
Då har ännu en dag gått... En fullspeckad sådan! Jobbade hela dagen (stängde t.o.m) Hann sedan med en fika med föräldragruppen innan det var dax att besöka skansen och se Henke Larsson möta KFF! Äntligen en fartfylld match... För mig (som inte är så jätte intresserad av fotboll) var det faktiskt en mycket bra match! Jag vill ju att det ska hända nåt typ hela tiden för att inte tröttna! Tyvärr så var klantiga fröken Larsson framme i halvlek... Fastnade med benet i en av stolarna framför och höll på att slå över. Som tur var stod det en kille framför som fick mig över sig... (vi ramlade som tur var inte omkull!) Jag fick lite panik pga magen och skrapade upp mina stackars smalben! Varför ska jag vara så stor och klumpig????? Nu ska jag ta hand om mina stackars ben innan det är dax att sova.

Matchen då? Jo den slutade 4-2 till KFF som nu drygar ut ledningen! JUHU!!!!

Ett litet tag till är det "bara" vi 2!!!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-04-22 KLOCKAN: 16:59:58
        2004         2005      
Nov 2005  April 2006     
Juni 2006   Jan 2007                          

Juni 2007   April 2008  

Monday afternoon...

PUBLICERAT DEN: 2008-04-21 KLOCKAN: 14:29:12
Idag har jag varit "ledig" och tagit det lite lugnare än vanligt! Ledig och ledig... Jag har faktiskt ringt runt till alla skolor som sökt mig, varit på försäkringskassan och fixat med alla papper som skulle in innan bebisen kommer, deklarerat (nästan helt klar!), lagat lunch till sambon och betalat några räkningar! Tycker faktiskt att det är ganska så full rulle på mig även om jag inte är och jobbar...
Har också hittat en super bra sida på bebiskläder på nätet så jag har suttit här och blivit helt frälst i alla dessa små sparkbyxor och bodys... Bör väl inte köpa så mycket innan bebisen kommer, men hur ska man kunna låta bli? Det är ju Disney hit och Mumin dit... Alldeles för söta för att jag ska missa dessa....

Dax att fixa nästa ärende...

.....................................................................................................

PUBLICERAT DEN: 2008-04-20 KLOCKAN: 22:04:17
Är det någon som kan tyda drömmar? Hade en så hemsk dröm i natt där alla mina kompisar dog... Ursh, jag ville bara vakna. Har bara hört av mina gravida kompisar att det är vanligt att drömma om sex annars... Men det gör tyvärr inte jag! Varför inte??? Haha!
Har haft en bra och lugn helg med familjen hemma i Vimmerby. Mamma har nu stickat färdigt Djurgårds kläderna som blev mycket fina och Andreas gillar dem verkligen! Borde ha tagit ett kort på dem, får göra det nästa gång... Hoppas bara att bebisen blir lika glad över dem! ;)
Mina fötter mår verkligen inte bättre, måste lägga in en bild på de "små" tjockisarna!!! Haha! 
                                                                                                                                                                          image4

♥I tisdags fick en gammal kompis, Ylva, en liten Molly! Ett av de FÅ namn som Andreas
och jag är överens om... Grattis iaf! Jätte roligt! Hoppas att ni mår bra. ♥

Idag tog Kalmar ytterligare 3 poäng, tyvärr hade jag inte tid att gå. Men på onsdag kommer Henke Larsson hit, då har man ju en anledning till att vara på plats!!!! Annars hoppas jag på en lugn och skön vecka!

Ha det så bra!

Vår Bebis...

PUBLICERAT DEN: 2008-04-16 KLOCKAN: 21:22:58
Nu är du snart här vårt lilla pyre!!!!                 

Föräldraträff

PUBLICERAT DEN: 2008-04-16 KLOCKAN: 21:13:18
Idag har vi varit på föräldraträff igen. Tjejerna blir givetvis bara större och större för varje gång vi träffas! "Problemen" ökas också för varje vecka! Som tur är mår dock alla 7 mycket bra. Nu är det bara 5,5 veckor kvar tills första bebisen är beräknad, så spännande!



Nu måste jag se HV - Linköping! HV rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PÅ KONTROLL...

PUBLICERAT DEN: 2008-04-14 KLOCKAN: 20:17:07
Idag har vi varit iväg på kontroll. Allt såg bra ut, förrutom min vikt! Haha! på 2 veckor har jag gått upp 4kg!
Fatta 4KILO! 4kilo vatten i fötter och vader måste det vara eftersom jag inte märker något på mina kläder... Visst magen hade vuxit 2 cm oxå men det är ju inga 4kilo extra där inte! Jag som hela min graviditet varit så stolt och sagt "jag har bara gått upp 5kg" och senare "bara 10kg" och nu har jag då lagt på mig HELA 15kg! Helt sjukt ju! Vi har 6,5 veckor kvar oxå innan bebben kommer ut, vilket betyder säkert 10kilo till. HJÄLP MIG!!!! Vem vet, kanske väger jag 100kilo innan det är över! Haha! Det blir verkligen till att promenera i sommar, hoppas bara det blir fint väder!!!!!
Bebisen verkade iaf må bra och det är väl det som är huvudsaken!

HJÄLP! En Björn, en björn!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-04-12 KLOCKAN: 11:31:16
Efter ett av alla toabesök jag gör som gravid under en och samma natt smög jag tillbaka till sängen för att inte väcka min kära sambo! Med en stor klumpig gravidmage kan det ibland vara svårt att inta den ställning man sover bäst i. Jag ställde mig därför på alla 4 och skulle precis lägga mig ner när min sambo vaknade och skrek
"Hjälp en björn, en björn..."
Hmm... jag kunde inget annat än att skratta men det är faktiskt INTE roligt att bli kallad björn när man är i 7:e nästan 8:e månaden! Jäkla karl alltså!!!!!!!!!!!!!!!! Ibland skulle det faktiskt kännas riktigt bra om man kunde byta kropp så att han kunde få känna på hur det känns att vara gravid och bli kallad för en stor björn!!!

HV blå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUBLICERAT DEN: 2008-04-11 KLOCKAN: 22:26:45
♥ HV blå, Hv blå, HV blå!!!!! ♥
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Min profilbild
RSS 2.0